Tuesday, December 27, 2011

CARA PENGAMBILAN GLOWZ STAR + GLUTA PRIME

CARA PENGAMBILAN:

  1. Sebelum mengambil produk ini ambil detox selama 3-5 hari. Untuk kulit yang berjerawat kami syorkan 2 minggu membuang toksin dan minum air byk2..contohnya limmina plus, detox pad,bio flush, nona roguy dan lain-lain.
  2. Ambil 1 sachet Glowz Star @ Glowz pada sebelah pagi (2 Jam sebelum breakfast)
  3. Ambil 1 Biji Pil Gluta Prime pada sebelah malam sebelum tidur. (1 Jam sebelum tidur)
  4. Jangan mengambil kopi atau teh 2 jam sebelum dan 2 jam selepas mengambil produk ini. Gantikan kopi dengan milo atau jus buah-buahan.
  5. Minum air banyak-banyak untuk membuang toksin.

Saturday, July 17, 2010

TESTIMONIAL- set glowz star + gluta prime


feyqa berpuas ati sangat dengan product ni...feyqa yg patut ckp thanx kt akak coz kenalkan product nii...skang kulit da makin cantekk...xpayah mekap tebal2 lg...xpayah guna cream utk whitening,or cleanser yg mahal2 lg..juz spent money utk gluta ni pun da berbaloi...sape2 yg nak kulit makin cerah n licin,xde pimples..bleyla try...insyaAllah puas ati..kan kak...(tolg promote)..heheproduct ni mmg terbaek..suke sgt!
If Terasa lambat berkesan pastikan buang toksin betul2... toksin penyebab produk lambat berkesan..fyqa detox 3 minggu dengan detox patch
Feyqa dapat result cmni setelah amek 2 botol gluta prime...skang da nak masuk botol ke 3 gluta prime..hehe..feyqa bermula ambik gluta prime kerana ikut suggestion kak...feyqa ambik gluta prime with vit C..setiap pagi n mlm..pagi pukul 8a.m, dan mlm pukul 11p.m..pagi feyqa ambikk setengah jam sebelum sarapan dan mlm sebelum tidur..so,mlm feyqa mkn awal la..or at least sejam lepas mkn mlm baru mkn gluta ni..then seperti disarankan oleh kak ..kena minum byk air la...n feyqa sejak amek gluta dah stop terus ambikk minuman berkafein..hasilnye,alhamdulillah amat berpuas ati..jerawat stil tumbuh tp kalo nak period or kalo tumbuh pun 1,2 cmtu jer..n perasan jgk,sejak amek gluta,parot jrwat cpt je ilang...heheso,slmt mencuba..


PENGGUNA GLOWZSTAR+GLUTA PRIME~SITI NORAZWA

assalamualaikum Kak .....thanks.coz,suggest
produk akak ni. Saya ambil set pencerahan Glow Star with vit.C. Lebih kurang 2 bln lebih alhamdulilah kulit ni smakin elok..



PENGGUNA GLUTA PRIME

hi I nak kasi testi baru. baru makan gluta sebotol. and im 22 years old. kulit kuning2 tak brapa nak cerah akibat active dgn activity kat luar so i muka sunburn dan berminyak bcoz takde skin care. hihihihihi. so i nak share ahh,, kulit bdn i puteh tp yg salu dedah kat lua ada hitam2 seket. ehehehe.

all pictures are taken with flash. before. pakai mekap pun dada maseh puteh dr muka. berminyak, pimples sini sana. after. muka sama warna ngan dada. and tak pakai mekap sgt kecuali eyeliner. tp tak nampak la sbb censored.
so tak rugi rm160 u spend and sebotol dah dpt result camni. tp i x makan glowz. gluta je pun dah cukup n vit c. puas hati sangat2
PENGGUNA GLOWZSTAR SEJAK 5-6 BULAN LALU..ANA~

thanks kak..sebelum ni kulit sawo matang.pakai bedak pn still nampak tompok2..sekarang tak perlu pakai bedak tebal2 untuk cover cela2.cela pun dah kurang.kulit pun fresh & makin cerah.tidak kusam lagi.makin berkeyakinan untuk berdepan dengan orang.glowzstar the best!!

Pn ida-
pic sebelum tu kalau perhati betul2 jerawat batu besar2 dan banyak.bwah dagu..tepi pipikulit x sekata..muka pun berminyak x yah ckp la..mmg kulit sensitif dan berminyak je.sekarang lega sebab kulit dah x berminyak.lembap dan x kering.jerawat pun x sudi datang dah.hehe.percaya atau tidak..ini pun ida x amalkan glowzstar setiap hari.ikut dan je.kadang ingat..makan la.kadang lupa dengan kerja..so mmg slalu sangat skip2.kadang malas..he nk cantik pun malas..tp hasil tetap ada.alhamdulillah..:-)

PENGGUNA GLOWZSTAR++GLUTA PRIME~NORA

Terima kasih kepada Ida kerana memperkenalkan Set Glowzstar ini kepada saya..selama 2 bulan lebih saya menggunakannya masalah jerawat dan parut jerawat saya telah berkurangan.Kepada semua yang mempunyai masalah seperti saya,saya syorkan menggunakan set produk ini.Memang berbaloi.Selamat Mencuba...!





NurheartCropped half as requested by owner


before


after


As you can see.Nampak skin cantik and dah clear.Glowing berseri.Walaupun both pics taken kat luar nampak sangat berbeza.After 1 month Take Gluta + Glowz Star Congrats Nur darling!And thank you for sharing with us

Testi 3

lupe nk gtaw, da dpt gluta prime. da mkn dlm 4 ari kotstakat ni rse kulit kurg bminyak..sll nye kalo bgn tdo, muke msti oilyskg ni trase kurg oily..besh nye br 4 ari.. x saba nk tgu sebotol abes thanks

New testi (jangan mare ye kalau banyak testi)(hubby,kawan kat office dah tegur putih)Tadi balik kampung,best friend tegur muka dah putihKembang lubang hidung sat,he,he

Testi for today
da 2 bulan telan gluta…setat makan 8.8.08 sebelum ni setaun dok makan be-white..kulit tak putih sangat…stop be white tros ambik gulta…2 bulan bergluta ni…memang puas ati giler…walaupun mahal sket..tapi berbaloi giler…kulit da nampak putih…berbeza sangat dengan sebelum ni, kulit muka dan badan tak sekata…kena sabar lagi 3 bulan baru dapat kulit putih melepak

Latest testiAnyway, gluta ni mmg best. I just noticed that bintik2 hitam yg timbul kat muka (mcm moles, tp kecik2) dah hilang. Dulu bimbang gak, maklumlah dah meningkat usia mcm2 lak meningkat kat muka ku nih!Ni memang dah flat, sbb my mum pon ade benda alah ni kat muka dia.Ni le akibat memuda dulu berjemur tgh panas tak pakai sunblock
testi
SueBestnyee Glowz
Haii...ari ni da msk 13hri guna GLOWZ STAR ni...so far ok ler...kalu sndiri tngok mcm xder jerr perubahan colour mybe lmbt psl x detox dulu...tpi kalu jerawat da x sudi da ngan kita... tpi dlm 2-3hri ni trprassn pla bila hubby asyik tngok2 n jeling kite jerr...(tngok jer tpi x nak puji...mngata pun x)...siap pernah usap2 pp time kite tido lginape yerr...ape2pn sue nak beli GLOWZ STAR lgi

Mira :sbnrnye.. ingredients dlm tu sume pure punye tanpa perasa tambahan..cm yg sis ckp tu.sbb tu la dpt kesan dgn cepat,bg mira glowz star lg cepat arr nmpk kesan.muke cm berseri2 je..kulit memg nmpk cm bercahaya semcm je.. cm buat susuk lak gluta memg bg putih.. lg lame gune lg putih arr cm sis ckp [invisible] n tahan lame sbb badan kite dh sebati ngan gluta.. vit-c lak bg gebu..glowz star lak bg tegang n seri.. dulu muke mira cm berlubang sikit sbb jerawat batu byk dulu.lps mkn gluta jerawat sume ilang.tp kulit muke cm berbeza la ngan kulit tgn tau leher.. tp skrg bile dh gabung gluta,vit-c ngan glowz star skunk kulit muke mira same ngan kulit tgn.memg rase pelik bin ajaib arr x sangka aku cun.... rase nk msk AF lak.. x reti nyanyi ,juz tunjuk muke je..

Melly:salam..hehehehe...nk share sumethin..arini dah masuk sebulan consume gluta..n 15 hari consume glowz star..alhamdulillah...keputusan memuaskan..semalam balik kampung my mom n sis cakap i dah cerah.....arini my opismate tu keep on asking kenapa muke i cerah jerkkk...hehehhehhehe..uuuuuuuu...bestnyel a..my sis suruh i order utk die...hehhehe tp sis cakap pregnant lady tak boleh amek kan....urmmm...thanks to sis glowz star+gluta..esok,once i dah wat payment 4 gluta i inform u ye sis...n reali thanks to erika yang byk kasik tips yang berguna...

Tabul :hr nih genap seminggu tabul amik glowz star...sehari 2 sachet..pg n malam...yg paling best skng ni kulit memang rase lembut je...kat siku da tak kasar..peha makin lembut..kulit memang lembut la...cam kulit baby..

LIZA: macam GLOWZ STAR ni liza baru start amik dalam seminggu dah memang ketara sangat beza kulit sebelum dan sekarang. hubby cakap dah almost macam masa dulu dulu amik tationil jab. tapi yg miraclenye baru amik dalam semiggu lagi banyak dah accomplish kalau nak bandingkan dengan masa amik jab tu for 6 months. liza ade very bad case of dark circles under the eye because of allergy, skarang ni dah tak prasan. kutikel kuku dan tumit dah tak berdarah, kuku pun dah tak pecah kalau kena air. kulit siku dan lutut pun dah takde berserbuk macam bedak sebab kering sangat.Liza ade very bad case of allergy against kemuncup/pollen. masa kecik dulu lepas balik main dengan kawan kat padang mesti menangis sebab the whole area dari buku lali sampai tulang kering tu rasa macam terbakar. padahal sebenarnya takde luka apa pun, tapi kulit memang rasa sakit sangat macam kena api. lama lama kulit kat situ develop parut yang tebal dan hitam dekat entire areabawah lutut. i still remember how it feels to be the only one standing in the corner watching all the other kids playing because of my allergy. and from very early age i develop inferiority complex sbb kaki i punye parut yang sangat hodoh. bayangkan bila all the other kids pakai gown, skirt, shorts, i will be the only one wearing pants or kain yang panjang. i never go for any swimming, or any activities yg kena air sbb nnt ternampak kaki.2 days ago i tengok balik kaki i got so emotional i menangis. except for 1 parut yang nampak macam tahi lalat yang lain suma dah menghilang. bila baca testi mira dan tengok gambar mira sebelum gluta/glowz mmg sangat memahami apa yg mira lalui sbb liza pun pernah ade kat situ gak.tx kak sya for GLOWZ STAR and gluta Prime. finally rasa macam a normal human being again.

Testi
best sgtdah gune Gluta Prime n glowz star for 15 days. perubahan mmg dah nampak..kaki n tangan dah mula cerah...eeii bestnyerrrrr. muka pun nampak lembab, mekap pun lasting lebih lama. kulit mmg dah rasa kelembutan n licin ala2 baby gitu..now dlm proses nak bersihkan daki2 kat tempat tertentu...kalau semua dah clear bertambah2 lah seronoknyaaaaa...thanks sbb kenalkan produk2 nie. mmg superb!!!

TESTI:salam sis ..kite pun nak kasi testi dah 3 minggu ambil glowz pagi before breakfast n gluta white malam sebelum tidur macam kak tasha suggest, coffee dgn teh memang x ambik langsung tapi ganti ngan milo pulak hehehe.. alhamdulillah kulit dah terasa perubahannya.. jeragat dah semakin pudar then warna kulit muka pun dah makin sekata, kulit pulak terasa lembap jer n lembut hehehe sekarang dah x malu nak kuar x pakai apa2 pun kat muka, kalau dulu asal keluar jer mesti nak sapu bedak muka n blusher sbb kalau x muka nampak kusam n pucat jer, mak pun tegur sekarang nie dah nampak lain dan berseri2, husband nyer respond x pyh citer ler hehehe kematu kat tapak kaki pun sedar2 dah semakin hilang, kalau x nampak hodoh jer.. suka sangat! satu lagi yang suka sangat.. ketagih ngan nescafe tu dah hilang!!! dulu kalau pepagi tak minum nescafe, satu hari kepala nie sakit rasa cam nak pecah sampai doktor pun suggest kena minum gak tiap hari satu cawan untuk elak migrain (saya ada migrain sejak saya 11 tahun lagi tau!).. memula stop ambik nescafe tu, satu hari tu memang migrain gak, dah petang rasa cam nak demam dah tapi kuatkan semangat jer sebab nak cantik hahaha tapi esoknyer sakit kepala tu dah hilang then sampai ler hari nie dah 20 hari langsung x migrain lagi sis, kite nak order glowz star lagi satu kotak yea.. nanti pm rega yea kak, kalau alpha dah sampai antar sekali dgn alpha boleh kan? glowz star ada 10 sachets lagi..



SNOW WHITE SOAP (Better than Illuminax Soap)Gabungan 4 Agen Pencerah Kulit yang lebih putih dan lebih bagus !! 100% Bahan Semulajadi...
Dengan 4 agen pencerah HEBAT1-Glutathione2-Kojic3-Arbutin4-Orange extract(vit c)
Stok Illuminax Soap digantikan dengan Snow White Soap. Yang Lebih Hebat Dan Lebih Bagus..Dirumus khas untuk pencerahan kulit yang hebat!
Snow White Soap adalah sabun yang diformulasikan khas untuk mencerahkan kulit wajah dan badan sepantas 2 minggu. Ianya tidak menggelupas atau merahkan kulit. Diperbuat daripada bahan-bahan yang bermutu tinggi dan mampu :
Menghilangkan bintik hitam
Berkesan mengecutkan jerawat dan mengawal minyak.
Memutihkan kulit
Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
Mempercepatkan penyembuhan luka
Menanggalkan sel kulit mati
Snow White Soap Adalah lebih baik daripada sabun glutathione atau illuminax soap.Tahan selama 3-4 Bulan sekiranya untuk muka sahaja
Cara penggunaan-Boleh guna dimuka dan badan.-Basuh muka dengan Snow White Soap dan bilas seperti biasa.Pakai pelembab yang sesuai selepas itu-Memadai pakai sehari sekali semasa mandi pagi
Disyorkan ambil gluta prime/glowz star untuk kesan yang lebih putih,licin dan menawan. Diperakui bagus untuk memutihkan kulit oleh kebanyakan testimoni kami

GLOWZ STAR


PRODUK HEBAT UNTUK SETIAP WANITA.........MEMBUATKAN MARVELOUS!!!!!!!!!KULIT YANG LEBIH GEBUSS DAN PUTIH.
GLOWZ STAR mampu menyerlahkan diri anda menjadi lebih cantik, dengan kulit yang lebih anjal, halus, gebu dan glowing. Ia terbukti dapat menghilangkan semua masalah kulit yang anda hadapi. Anda tidak perlu lagi membuat rawatan beribu ringgit untuk mendapatkan kulit idaman. Dengan GLOWZ STAR segala impian anda untuk memiliki kulit yang sempurna akan tercapai. Kalau ada parut, sama ada parut jerawat, parut luka atau parut kudis, akan hilang. Kulit kelihatan lembab dan gebu tanpa perlu mencurahkan lotion yg banyak ke badan.Inilah satu-satunya produk pada masa ini yang didapati betul-betul BERKESAN. Anda tidak akan menemui produk seperti ini di mana-mana saja, dengan harga yang berpatutan dan seimbang dengan kualiti dan keberkesanannya.Pada masa ini anda pasti ada melihat banyak produk di pasaran dengan harga yang amat murah, tapi adakah ia berkesan? Tanyalah diri anda sendiri.. Anda perlu mencuba GLOWZ STAR kerana perubahan akan anda alami dalam masa yang singkat iaitu sepantas 2 minggu. Perubahan ketara akan dapat dilihat dalam masa 1 hingga 3 bulan. Tiada kesan sampingan yang buruk, malah GLOWZ STARZ juga merupakan antioxidant, dapat mengaktifkan sel-sel badan, rambut dan kuku, serta menjadikan kulit tegang dan anjal. Dengan GLOWZ STAR, sihat dan cantik bergerak seiring dan anda pasti bahagia..
Apakah kandungan Glowz Star?-> Glowz star mengandungi 800mg gluta plus, 1000mg Vit C, Vit E dan kandungan2 lain. Detail kandungan Glowz Star:-Soy ProtienAntioksida. Melembutkan kulit, agen pencerahan.-500mg L-Glutathione Master Antioxidant.Changes berfungsi sebagai agen pemutihan kulit. whitening agent-Marine Collagen(Collagen Japan..)Best Collagen Lebih tegang Menjadikan kulit lebih sihat, juga pada kuku dan rambut. Anti penuaan serta membantu membakar lemak dalam badan. Menjadikan kulit berseri-seri.Vitamin CMembantu penyerapan Glutathione, Antioksidan, pencerahan kulit.-Vitamin EAntioksidan, memudarkan marks serta parut. Menjadikan kulit kelihatan lebih muda dan berseri.-Grape Seed OilUntuk menjadikan kulit kelihatan muda.
Kelulusan KKM Mendapat kelulusan KKM
Pengesahan Halal Ada pengesahan halal
CARA PENGAMBILAN:
PANDUAN UNTUK MEMPERCEPATKAN PROSES PENCERAHAN1. Sebelum mengambil produk ini ambil pil detox selama 3-5 hari. contohnya limmina plus, detox pad,bio flush, nona roguy dan lain-lain.
2. Minum Glowz Star 1 sachet pagi semasa perut masih kosong dan 1 sachet malam sebelum tidur.
3. Pada sebelah malam boleh juga digantikan dengan pil Gluta Prime kerana kesannya lebih ketara (pil Gluta Prime boleh dirujuk dalam web ini di page atas produk Gluta Prime / Dalam Page FAQ Untuk Pencerahan badan)
. Jangan mengambil kopi atau teh 2 jam sebelum dan 2 jam selepas mengambil produk ini. Gantikan kopi dengan milo atau jus buah-buahan
MAKLUMAT TAMBAHAN TENTANG GLOWZ STAR DAN KEBAIKAN KANDUNGANNYA GLUTATHIONE.Gluta merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas.Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahankepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, factor pemakanan dsb.NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan keberkesanan Gluta dan mengelakkan Gluta hilang begitu sahaja semasa penyerapan badan.
Glutathione dalam BADAN membantu :-
Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi* melindungi jantung & merawat kolestrol* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll.
Keberkesanan pada KULIT :-* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat* Jawapan kepada kedutan awal* Menghasilkan & membaiki DNA* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…
"Berapa lama nampak kesan?"Perubahan awal dalam 2 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:* Light-medium brown skin: 1-3 bulan* Dark brown skin: 3-6 bulan* Very dark skin: 6-12 months* Black skin: 18 months minimum and above

GLUTA PRIME


MEMUTIHKAN KULIT SELURUH BADAN PUTIH DALAM MASA SEBULAN...

BRAND NEW!! Enhanced!!Lebih Berkesan. Gluta White: TOP 3 AsianWhiteSkin Whitening Produk Lebih Hebat! Diperbaharui dengan kandungan Glutathione grade AAA 3x lebih baik daripda glutathione biasa... Dipertingkatkan dari White L-Glutathione.
GLUTA PRIME GSH mengandungi kombinasi yang lebih hebat dari bahan terpilih yang terbaik.
L-Glutathione 1000mg dengan Lipoic Alpha Acid & Vitamin C (Natrium Ascorbate). 1000mg /capsule, 60 capsule setiap botol.
Lebih Baik Daripada Suntikan Glutathione.... Pilihan Artis-artis Asia...

Nak tahu bagaimana makanan sampingan untuk mencerahkan kulit ini berfungsi?
*Bintik-bintik gelap pada kulit yang berpunca dari gigitan serangga, kecederaan, bekas kudis dan sebagainya mempengaruhi keadaaan kulit kita. Semakin gelap kulit kita, gelap lagi pigmentasi kulit.
*Sebab lain perubahan warna kulit ialah hormone; melasma, jerawat, tanda-tanda penuaan, bintik-bintik. Faktor ini mengeluarkan lebih byk pigmen melanosit. Bagi yang selalu terdedah dengan matahari, anda perlu sedar yang matahari akan memburukkan lagi keadaan kulit anda.
*Proses pencerahan kulit dipengaruhi oleh pigmen melanin. Melanin dihasilkan oleh sel melanosit yang dikendalikan oleh enzim, tirosinase, yang mana menentukan warna kulit kita, mata dan rambut. Jika kurangnya aktiviti tirosinase, pigmentasi terjadi. Kawasan yang gelap pada badan menunjukkan banyak melanin di kawasan tersebut seperti lutut, siku, armpit.

*Melanin datang dalam dua jenis; iaitu Pheomelanin (kuning ke warna kemerahan) dan Eumelanin (coklat). Bahan aktif pemutihan kulit didalam Glowz Star dan Gluta Prime memainkan peranan penting dan untuk melambatkan pengeluaran melanin serta mencegah kulit dari menjadi lebih gelap

Gluta Prime GSH Berkesan Sebagai:
-Agen pemutihan kulitGluta prime berperanan untuk menukarkan eumelanine atau pigmentasi gelap kepada phaeomelanin atau pigment yang lebih cerah. Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari.
-Agen Anti-PenuaanDiperlukan dalam pemecahan lemak oxidized dan dalam metabolism karbohidrat. Jika glutathione dalam badan tidak mencukupi keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan terdedah kepada toksin yang boleh menyebabkan kanser.
-Agen Penyahtoksin/Anti-Oksidan
Gluta Prime berperanan sebagai anti-toksin yang menghalang radikal bebas didalam tubuh. Glutathione bertugas untuk memproses toksin di dalam badan agar dapat dikumuhkan dengan mudah dari badan.

CARA PENGAMBILAN:
. Sebelum mengambil produk ini ambil detox selama 3-5 hari. untuk kulit yang berjerawat kami syorkan 2 minggu membuang toksin dan minum air byk2..contohnya limmina plus, detox pad,bio flush, nona roguy dan lain-lain.
2. 1 Biji Pil Gluta Prime Perlu diambil bersama Vitamin C Non-Acid 500mg/1000mg... (Untuk kesan Pencerahan yang cepat ambil 1000mg).
3. Ambil 1 Biji gluta bersama Vitamin c Pada sebelah malam/pagi/tgh.
4. Jangan mengambil kopi atau teh 2 jam sebelum dan 2 jam selepas mengambil produk ini. Gantikan kopi dengan milo atau jus buah-buahan
5.minum air banyak-banyak untuk membuang toksin.